SAAT MANIS SI MANJA


 Saya masih baru lagi dalam dunia blogger. Teringin nak menganjurkan Contest ni untuk semua blogger yang menepati syarat-syarat di bawah.


1. Upload banner contest di atas ke sidebar.

2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja'

3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja.

4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll)

Sertakan nama dan umur anak.

5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan.


6.
Jadi follower blog saya My Small World.

7. List-kan My Small World di dalam blog list anda.

8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!.

9. Tinggalkan link anda di dalam entri ini.

10. Juri akan dilantik oleh saya.

11. Hadiahnyer ??? seorang si manja lelaki DAN seorang si manja perempuan akan dipilih. Hadiah dipilih oleh si manja yang gambarnya terpampang di 'banner'.

Masing2 akan menerima 1 Single Bed Fitted Sheet Set dari Aussino



Bahagian Hadapan set cadar Disney Princess



Bahagian belakang set cadar Disney Princess

**Hadiah pemenang kategori si manja gegirl**



Bahagian hadapan set cadar Disney Mickey & Minnie Mouse


Bahagian belakang set cadar Disney Mickey & Minnie Mouse

**Hadiah pemenang kategori si manja boboy**

12. Contest ini bermula pada 11 Jan - 31 Jan 2010. Pemenang akan diumumkan 1 minggu selepas tarikh tutup!.

13. Keputusan juri adalah muktamad.

Jemputlah masuk contest ini!!!


.........bestnyer hadiah......favourite putri

time nie putri kat cherating kuantan..kenangan di tiup angin adalah saat-saat yang paling manis

nama :- putri ellisya binti muhammad izlan
umur ketika gambar di ambil :- 2 tahun



1 Response
  1. Hai....salam perkenalan...

    gambar anak u ni macam pernah nampak kat majalah Pa&Ma jer...yer ker?..

    Anyway,

    Boleh tak email gambar anak kat entry tu kat email i...i tak dapat bukak kat blog i. Ada few jugak tak boleh view...

    roseqisteena@yahoo.com

    Good Luck yer!!!